€57,-

exclusief 21% BTW

Bij de Mini Analyse bekijk ik 1 van jouw Social Media Kanalen en geef ik jou tips en trucs over de lay-out en inhoud van dit kanaal. Na de analyse weet je hoe je dit kanaal nog efficiënter kunt inzetten voor jouw bedrijf.

€77,-

exclusief 21% BTW

Bij de Dubbele Analyse bekijk ik 2 van jouw Social Media Kanalen en geef ik jou tips en trucs over de lay- out en inhoud van de 2, door jouw gekozen, kanalen. Na de analyse weet je hoe je deze kanalen nog efficiënter kunt inzetten voor jouw bedrijf.

€97,-

exclusief 21% BTW

Bij de Volledige Analyse bekijk ik alle Social Media Kanalen waar jij je op bevindt met jouw bedrijf. Ik geef jou tips en trucs over de lay- out en de inhoud van deze kanalen. Na de analyse weet jij hoe jij deze kanalen efficiënter kunt inzetten voor jouw bedrijf.

Samenwerking met een Virtueel Assistent

Tijdens een samenwerking ontzorg ik jou volledig op het gebied van Social Media. Ik plaats één of meerdere malen per week op één of meerdere Social Media kanalen berichten namens jou. Hierdoor blijf jij zichtbaar bij jouw volgers en hoef je niet na te denken wanneer je iets moet plaatsen. Ik monitor of de berichten geplaatst zijn, of linkjes werken en waar je bent getagd of deze informatie klopt. Daarnaast attendeer ik jou erop als iets niet in orde is. Kan ik dit voor jou oplossen, zal ik jou hier verder niet mee lastig vallen. Jij hebt het immers al druk genoeg met andere zaken. Wekelijks mail jij mij jouw teksten en maak ik daar berichten van. Deze berichten zijn voorzien van een foto, video of afbeelding gemaakt in Canva. Daarnaast hebben wij regelmatig een kort overleg om te bepalen of we de juiste koers varen. Mochten wij op maandelijkse basis gaan samenwerken (voor minimaal 6 maanden) dan pas ik jouw social media aan naar jouw wensen en zijn de kosten van de analyse gratis.
Wil je meer informatie klik dan op onderstaande knop en ik zal jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!

Op dit moment worden er geen WORKSHOPS gegeven i.v.m. de Corona crisis.
In het najaar ga ik weer kijken wat de mogelijkheden zijn voor een Workshop over Canva en de Social Media Verdiepingsdag.
Tot die tijd kun je mij inhuren om die werkzaamheden voor jou te doen of door mij een mailtje te sturen over wat de mogelijkheden zijn op
a n d e r h a l v e m e t e r afstand.