Folder
Kinderdagverblijf/BSO

– Wil jij pedagogisch medewerkers bewust maken wat de effecten zijn van het gebruik van social media?

  Wil jij binnen jullie dagverblijf juist meer gebruik gaan maken van social media?

Folder
Basisonderwijs

– Wil jij leerkrachten bewust maken wat de effecten zijn van het gebruik van social media in en buiten de klas?

– Wil jij jullie leerlingen bewust maken van de voor- en nadelen van social media?

Folder
Voortgezet Onderwijs

– Wil jij docenten bewust maken wat de effecten zijn van het gebruik van social media in en buiten de klas?

– Wil jij jullie leerlingen bewust maken van de voor- en nadelen van social media?

Folder
Gezin

– Wil jij samen met jouw kind(eren) afspraken maken over het gebruik van social media en gamen zonder dat er al te veel ruzie bij gepaard gaat?

 

 

Johanne van Kempen

Johanne van Kempen

Virtueel Assistent/MediaCoach

Hey, Ik ben Johanne van Kempen en sinds 2019 ben ik Virtueel Assistent. Als VA hou ik me bezig met de social media van mijn klanten. Ik plan berichten voor hen in en zorg er zo voor dat zij zichtbaar zijn en blijven bij hun volgers. Voordat ik Virtueel Assitent werd, werkte ik 17 jaar in de kinderopvang. Ik begon op de babygroep en in de loop van de tijd heb ik met alle leeftijden gewerkt t/m 12 jaar. Tijdens mijn werk in de kinderopvang heb ik Pedagogiek gestudeerd en heb ik Ginny ontmoet. Wij hebben tijdens onze opleiding veel samengewerkt en deze samenwerking hebben wij later voortgezet.
Toen ik stopte met de kinderopvang startte ik mijn eigen bedrijf ViA Groei.
Naast VA ben ik getrouwd en mama van 3 kinderen in de leeftijd van 6-10 jaar. Mijn kinderen ontdekken nu de online wereld en de wereld van het gamen. Mede daardoor ben ik de opleiding tot Nationaal Mediacoach gaan volgen, waar ik mijn certificaat voor heb mogen ontvangen in december 2020. Hierdoor weet ik wat er zoal online gebeurd qua gamen en social media en zou ik heel graag andere ouders en opvoeders willen ondersteunen in hun opvoeding op het gebied van sociale media.

Ginny Krijgsman

Ginny Krijgsman

Pedagoog/ MediaCoach in opleiding

Hallo, ik ben Ginny Krijgsman, Pedagoog, Natuurgeneeskundig therapeut, docent en Mediacoach in opleiding. Mijn hart ligt bij jonge kinderen, jongeren en jong volwassenen. Vooral pubers vind ik heerlijk om mee te werken. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in het voortgezet onderwijs en ik heb het nodige meegemaakt. Ik weet wat er speelt bij jongeren en waar zij mee worstelen.
Daarnaast ben ik getrouwd, heb ik een volwassen zoon en een aantal bonuskinderen. Ik geniet van onze katten en Friese Stabij Rintje waarmee ik veel avonturen beleef.
Social media is een medium wat ik aan het ontdekken ben en waarvan ik steeds meer leer. De offline wereld is nauw verbonden met de online wereld en bij jongere kinderen, jongeren en jong volwassen lopen deze werelden nauwgezet doorelkaar heen. Als pedagoog interesseert mij dit enorm en kan ik niet wachten om ouders, opvoeders en kinderen te ondersteunen in hun opvoeding op het gebied van de social media. Ik hoop mijn certificaat in april 2021 als MediaCoach te mogen ontvangen.